Emoties

Als we het hebben over de Law of Attraction of de wet van de aantrekkingskracht dan komen we onherroepelijk uit bij hoe jouw kind zich van binnen voelt.

Veel volwassen mensen zijn zich inmiddels wel bewust van het feit dat we die wet van de aantrekkingskracht kunnen gebruiken en inzetten om ons droomleven gestalte te geven.

Maar veel mensen hebben ook het gevoel dat het niet werkt of dat zij iets fout doen, want meestal krijgen ze het omgekeerde van wat ze vroegen.

De wet werkt. Dat is voor ons (team Kip) een feit want we werken er zelf mee. En zelfs binnen de wetenschap, de kwantummechanica, komt men langzamerhand tot dit soort conclusies doordat ook zij zich verdiepen in het veld.

De logische conclusie is natuurlijk dat er nog iets hapert aan jouw manifestatie methode en als jij er al mee stoeit, hoe moet je dan jouw kind dit gegeven goed aanleren?

Waardoor het manifesteren meestal hapert is omdat het gevoelsleven niet in balans is. Dit geldt voor jou én voor jouw kind.
De wet van de aantrekkingskracht reageert namelijk op alles wat wij uitzenden. Onze woorden, verlangens en bestellingen moeten congruent zijn met onze gevoelens op bewust en onbewust niveau. En dan pas kan het kind (of jij) pas geloven dat het werkelijkheid wordt.

Als jij je goed voelt en er zeker van bent dat hetgeen je ‘bestelt’ hebt komt, dan komt het ook!
Dán trekken jij en jouw kind mooie zaken aan op jouw pad.

Maar als jullie zaken ‘bestellen’ en ondertussen het gevoel hebben dat het toch niet gaat lukken of dat jullie het niet waard zijn, dan krijg je dus het omgekeerde op je pad.
Als jouw kind (of jij) zich slecht voelt dan trekt het minder fijne dingen aan op zijn/haar pad.

De wet van de aantrekkingskracht is neutraal en deze reageert simpelweg op wat jij aan vibraties uitzendt. Vibraties die het gevolg zijn van jouw gedachten. Bewust en onbewuste gedachten.

En daar zit precies het grootste probleem. Want hoe wij ons voelen wordt voor 96% bepaald door ons onderbewustzijn en slechts 4% door jouw bewuste brein. En dan begrijp je dat als jij je onbewust niet oké voelt, dat jouw bewuste brein heel positief kan denken, maar dat het bijna geen invloed heeft.

Stel dat jouw kind een droom heeft en die droom wil aantrekken middels de wet van de aantrekkingskracht en de stappen helemaal goed volgt. Dan schrijft jouw kind exact op wat het wil, hij/zij zet het in de tegenwoordige tijd, fantaseert erover wat het daarmee gaat doen en jullie maken het ook nog eens samen visueel door middel van een moodboard. Al deze stappen zijn dan gezet door de bewuste blijde positieve, verlangende mind van jouw kind. En is maar 4% van invloed!

En als op datzelfde moment in zijn of haar onderbewustzijn een
programma draait met gedachten zoals: “ik ben het niet waard, wie ben ik nou en ik krijg nooit zomaar iets" (en dat draait 24/7) dan begrijp je ook dat jouw kind niet dát krijgt waar hij/zij van droomt.

De vibraties die ons onderbewustzijn uitzendt zijn dan behoorlijk negatief en vormen 96% van wat je uitzendt. Dit geldt voor jouw kind maar ook voor jou! We kunnen nog zo ons best doen om positief te denken als het onbewuste deel niet positief geframed is dan kunnen die 4% positieve vibraties van onze bewuste mind daar niet goed tegenop.

En de wet is neutraal, heeft geen oordeel, maar geeft dat wat jij vraagt.
Het is net als je bij een online winkel iets besteld. Het maakt hen niet uit, zij sturen jou precies op wat jij vraagt.

Als jouw kind denkt dat zijn/haar medeleerlingen stom zijn, of dat school saai is, of klusjes frustrerend, dan haar hij/zij veel minder plezier krijgen uit die onderdelen. Het kind voelt zich niet blij of niet gewaardeerd en straalt negativiteit uit.
Daar reageert de omgeving & het Universum uiteraard op.

Jouw kind zal dan minder vaak uitgenodigd worden om te spelen, zal zich onzeker voelen en misschien zelfs slechter presteren. En het kind wordt daardoor ook bevestigt in dat wat hij/zij denkt. Hij/zij heeft niet in de gaten dat dit juist komt door zijn bewuste & onbewuste gedachten.
Maar gelooft het kind die zaken juist leuk zijn, ziet hij in dat hij een bijdrage levert en dat hij waardevol is, dan zal het positief bevestigt worden.

Aangezien ieder mensenkind opgroeit met verlangens en wensen die het onbewust in het universum zet, is het fijn als het kind nu al tools heeft om zichzelf te bevrijden van die belemmerende overtuigingen. Hierdoor kan het bewust gaan manifesteren en ook werkelijk krijgen wat het wil.

Logisch, toch?

Je begrijpt dat het dus van groot belang is dat jouw kind in de basis sterk wordt. Dat het lief moet worden voor zichzelf, dat hij/zij van zichzelf gaat houden waardoor het kind ook in staat is om in zijn/haar leven positieve mooie dingen aan te trekken.

De verandering begint met bewustwording van hoe het werkt en dat door te geven aan jouw kind.

Ga dan eens met jouw kind zitten en kijk welke negatieve gedachten hij/zij over zichzelf denkt. Help jouw kind om die gedachten om te draaien naar liefdevolle, blijde, trotse en zachte gedachten over zichzelf.
In de verhalen over Kip, het haantje dat zich anders voelt, leert Kip van het wijze Kristal dat hoe hij zich voelt, bepalend is voor hoe de wereld op hem reageert. Hij leert ook dat hij daardoor dingen wel of niet doet.

Als een potje vol licht die open gaat!

Kip krijgt tools aangereikt waarmee hij zijn gedachten en dus zijn gevoelens kan veranderen.
Jouw kind zal dat spelenderwijs oppikken omdat het kind zich identificeert met Kip. Maar door de bijbehorende geleide meditaties zal jouw kind op speelse en eenvoudige wijze hele mooie gedachten over zichzelf krijgen en voelen dat het blij met zichzelf mag zijn.
Hierdoor zal het kind als vanzelf andere vibraties gaan uitzenden en dus ook mooie dingen op zijn of haar pad creëren.

Tips om het basisgevoel van jouw kind te veranderen

  1. Eindig na het avondeten met een complimentenbom. Iedereen die aan tafel zit moet iedereen een complimentje geven en eindigen met zichzelf een complimentje te geven.
  2. Vertel (evt samen met jouw partner) voor het slapen gaan aan jouw kind waar jullie dankbaar voor zijn. Dankbaarheid is het mooiste basisgevoel dat je kunt hebben. Vanuit dankbaarheid als vibratie ontstaan de grootste dromen.
  3. Laat je kind voelen dat het lichaam een deel is van hem/haar.
    Het is een deel waar je mee kunt communiceren. Als jouw kind voelt dat zijn/haar lichaam bang is (het voelt zich bang) dan kan het zichzelf geruststellen door tegen zichzelf te praten: “lief lichaam het komt goed, wij kunnen dit, we gaan dit doen en niemand die jou pijn gaat doen, want dan zeg ik er wat van”
    of als jouw lichaam moe is (je voelt je moe) dan kan jouw kind zeggen: “lief lichaam ik voel dat je moe bent, ik ga zo snel mogelijk even tijd nemen om uit te rusten”. De mogelijkheden om hiermee te werken zijn oneindig.

Je zal verrast zijn over de impact die deze teksten hebben op jouw kind. En pas het zelf ook toe! Je voelt dat je meer ontspant, meer liefde voelt, zachter wordt en veel meer moeiteloos zaken voor elkaar krijgt.

De prachtige beeldende verhalen van Kip en de transformerende geleide meditaties zorgen ervoor dat jouw kind op speelse en magische wijze helemaal op zichzelf kan gaan vertrouwen. Hij leert hoe hij de wet van de aantrekkingskracht kan gebruiken, leert van zichzelf te houden en hoe hij werkelijk voor zichzelf kan gaan staan.

Maar wij kunnen dat niet zonder jou, de ouder!

Jij bent het belangrijkste. Zonder jou zou Kip niet eens tot leven komen. Zonder jou zouden wij de levenslessen van Kip niet door kunnen geven. Zonder jou zou jouw kind niet eens van deze materie afweten. Zonder jou zijn wij nergens.

We doen het samen. En vanuit dezelfde drijfveer: We willen de kinderen van nu een sterke, veilige en gelukkige basis in zichzelf meegeven, waardoor zij als gelukkige volwassenen keuzes maken die onze wereld
mooier zullen maken.

Als jij jouw kind ook wilt helpen om zichzelf positieve verhalen te vertellen in plaats van negatieve en zo het positieve in de wereld weet aan te trekken, koop dan de boekjes & meditaties op: https://demagischewereldvankip.nl/het-kip-product/

Enthousiaste Tok,
Team Kip

Ontvang al onze verhalen automatisch in je inbox!

Klik hier

Volg ons en mis nooit de nieuwste Kiptips!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram