De Magische wereld van Kip

7 prachtig geïllustreerde verhalen en meditaties
die kinderen inspireren om sterk in hun schoenen te staan
Als ouder wil je het beste voor je kind(eren). Je wilt dat ze gelukkig zijn en dat ze in zichzelf geloven.
Kinderen die in zichzelf geloven hebben een hoge mate van eigenwaarde en zelfvertrouwen, en dit ontstaat en groeit vanuit het gevoel dat zij ertoe doen.

Vrijwel alles wat we doen, doen we voor onze kinderen. Maar soms kunnen we een steuntje gebruiken. Wij (team Kip) zijn de eerste die dat toegeven. Ook wij zijn geen perfecte ouders maar houden zielsveel van onze kinderen.

We willen dat ze gelukkig zijn en leren hoe zij sterk in hun schoenen kunnen staan. Wij willen dat onze kinderen zich geliefd voelen en weten dat ze alles wat ze nodig hebben (om gelukkig te zijn) al in zich dragen.

Meer Zelfvertrouwen met Kip

Kip
Vanuit deze visie zijn de verhalen van Kip geschreven. Het zijn verhalen die ons als kinderen hadden kunnen inspireren om meer te geloven in onszelf.

Want kids met een hoog gevoel van eigenwaarde en zelfvertrouwen zijn vele malen gelukkiger en sterker in hun schoenen dan kinderen die niet geloven in zichzelf.

Ze presteren beter op school en later, in het leven en zijn eerder geneigd om problemen en obstakels te zien als uitdagingen. Hierdoor gaan ze op zoek naar oplossingen met positieve verwachtingen.
En Kip leert je kind om te geloven in zichzelf. Op een speelse manier maakt je zoontje of dochtertje kennis met waarden zoals zelfliefde, jezelf accepteren zoals je bent en kiezen voor geluk.

Als ouders spelen we een enorm grote rol in hoe ons kind naar het leven kijkt. Zien ze een wereld vol met kansen? Denken ze op een positieve manier over zichzelf?

7 prachtige Verhalen met een Inspirerende Boodschap

De Magische Avonturen van Kip zijn 7 fantastische verhalen met een onderliggende boodschap die jouw kind leert hoe ze zich goed kunnen voelen over wie ze zijn en wat ze kunnen. Met elk verhaal gaat jouw kind op reis met Kip en ontdekken ze samen dat je geluk niet vind maar juist creëert.

Ze helpen jouw kind om een positief denkbeeld aan te nemen, zowel tijdens het lezen en horen van de verhalen als bij het beluisteren van de bijbehorende transformerende meditaties.
kip drie
Op onbewust niveau integreren ze synchroniciteit met de wetten van het Universum, zodat ze in de flow door het leven gaan en leren manifesteren vanuit het hart. De Wet van de Aantrekkingskracht zal voor hen een eitje worden :)

Ze ontdekken dat ze een oneindig wezen zijn die bestaat uit pure liefde die naar Aarde is gekomen om hun liefde en gaven te delen met anderen. De verhalen brengen deze boodschappen op een speelse manier over en met de begeleide meditaties integreren ze boodschappen in hun Zijn.

Meer dan een Verhalenboekje


Wat begon als een verhaaltje met een positieve boodschap ontwikkelde zich snel verder als uniek platform waar het verhaal slechts het zaadje was die uit is gegroeid naar een speelse en laagdrempelige manier voor kinderen om kennis te maken met zelfliefde, -ontwikkeling, en - acceptatie.

Het ene verhaal werd uitgebreid naar 7 verhalen die op zich jouw kind al positief zullen beïnvloeden. Maar we wisten ook dat de diepe transformatie plaats vindt in het onderbewustzijn van ieder mens. 

En om de kinderen nog meer te helpen in hun veranderingsproces hebben we bij ieder boek bijzonder transformerende kindermeditaties ontwikkelt. Deze tezamen met de positieve affirmaties die jij en je kind kunnen integreren in jullie dagelijkse leven kunnen leiden tot magische veranderingen in het kind (en misschien ook wel in jou ;) ) 

De Magische Avonturen van Kip zijn meer dan een verzameling inspirerende verhaaltjes met meditaties. Alles in dit pakket is erop gericht om jouw kind op liefdevolle en speelse manier helemaal in zijn of haar kracht te zetten. 

De combinatie van inspirerend verhalen, de vragen, de lessen over zelfliefde en geluk met de chakra meditaties en affirmaties helpen jouw kind om vanaf een jonge leeftijd het beste uit zichzelf te halen. .

Het pakket met de Magische Avonturen van Kip is mijn antwoord op de vraag van vele ouders:  “hoe kan ik mijn kind ondersteunen om gelukkig te zijn en van haarzelf te houden zoals ze is?”

Dát gun je toch ieder kind? 
Tibor en zijn dochter met het eerste Kip boek

Mediteren met Kip

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat meditatie een positieve invloed uitoefent op de ontwikkeling en het gedrag van je kind.

De voordelen spreken voor zichzelf. De scholen die tijdens schooltijd meditatie toepassen rapporteren dat ze op verschillende vlakken vooruitgang zien bij de kinderen. Van beter kunnen concentreren en het halen van betere cijfers tot en met het verminderen van angst en stress.
Maar het allerbelangrijkste is dat jouw kind in zichzelf zijn of haar eigen kracht zal gaan ontdekken. Vooral begeleide meditaties waarin ze middels een heerlijk verhaal onbewust hun pijn, angsten en verdriet al opruimen, kunnen diep transformerend zijn. 

Kinderen worden sterker, slapen beter, hebben minder klachten zoals buikpijn of hoofdpijn en gaan beter om met conflicten. Hun zelfvertrouwen groeit, hun zelfwaardering ook. Maar in plaats van egoïstisch te worden zien we hoe deze kinderen veel gemakkelijker vanuit compassie en respect met andere kinderen omgaan.

 Ze worden zich bewust van zichzelf en kunnen daardoor beter omgaan met hun emoties. Omdat zij zichzelf leren accepteren en lief te hebben, precies zoals ze zijn. En omdat zij de volwassenen van de toekomst zijn zal dit van grote invloed zijn op de wereld.

Zelfs de Dalai Lama zegt het: 

“als elk kind van 8 jaar oud leert mediteren, dan zou oorlog binnen 1 generatie niet meer bestaan.”

En daarom hebben we bij ieder verhaal van Kip een begeleide meditatie gemaakt. Deze is verbonden met het thema van dat verhaal en volgt de intentie van bijbehorende chakra.

"De voordelen spreken voor zichzelf. De scholen die tijdens schooltijd meditatie-les geven, rapporteren dat ze op verschillende vlakken vooruitgang zien bij de kinderen. Van beter kunnen concentreren en het halen van betere cijfers tot en met het verminderen van angst en stress."

Onze partners

Kelly Breemer

Wat krijg je nu allemaal?

1) De 7 magische magazines met 7 transformerende meditaties!

Alle kip boeken

Je krijgt 7 magische verhalen (pdf of glossy magazine) waar de kinderen op ieder emotioneel gebied leren hoe ze ermee om kunnen gaan. Dit wordt ondersteunt door:

  • 7 magische begeleide meditaties die verbonden zijn met een van de thema’s van het verhaal, jouw kind maakt daardoor op een speelse manier kennis met mindfulness en zelf-bewustzijn, waardoor hij of zij op een positieve manier leert omgaan met emoties en stress.
  • Per verhaal 3 magische affirmaties die jij dagelijks met je zoon/dochter doorneemt, zodat er een verandering ontstaat in haar/zijn bewustzijn.
  • Per verhaal krijg je oefeningen waarbij jouw zoon of dochter in het besproken thema in zijn kracht gezet kan worden

Alle verhalen worden gepubliceerd in November 2019, maar ze zijn nu wel met korting alvast te bestellen!

2) Levende woorden om beter te onthouden

levendige woorden

Elk verhaal is zo ontwikkeld dat jouw kind de belangrijke onderdelen uit de verhalen onthoudt.  Vandaar dat we werken met zogenaamde levende woorden. De verhalen zitten vol met gekleurde woorden waardoor het kind veel sneller begrijpt en het straks herkent.

3) Vertaalslag voor de Ouders

Je krijgt per verhaal een vertaalslag voor de ouders. Dit betekent dat de ouders ook ondersteunt worden, zodat zij hun kind beter gaan begrijpen.  En wij hebben bij ieder magazine 5 prachtige open vragen toegevoegd waardoor jij nog op een dieper niveau in gesprek kunt komen met jouw kind. 

Vertaling voor de ouders

4) Fantastische illustraties

Positieve affirmaties

Alles wordt ondersteund door professionele en geweldig mooie illustraties door internationaal bekende illustrator Kelly Breemer.

5) Alle verhalen ook als luisterboek

Je krijgt alle verhalen in luisterboek (mp3) zodat je niet alleen de verhalen hoeft voor te lezen, maar overal naartoe kan nemen (gepland voorjaar 2020)

Kip luisterboek
gordon volckmer nieuwetijdskind

"Het boek Kip is niet alleen een bekrachtigende tool voor kinderen maar ook een middel voor ouders en opvoeders om zich te verbinden met de magische belevingswereld van kinderen, en zelfs met het kind in zichzelf. Samen op ontdekkingsreis! en daarmee kinderen ondersteunen om zichzelf te accepteren en gelukkig te zijn."

Gordon Volckmer
Oprichter nieuwetijdskind.com

Dit is Kip niet:

Zoals je leest is het niet alleen een paar verhalen. Zo zijn we ook nooit begonnen. Wij willen met het team en met jou een verschil maken. Onze wens is dat kinderen leren hoe zij hun dromen kunnen waarmaken. 

Het doel is dat de magische wereld van Kip de wereld gaat veroveren. Dat kip de nieuwe Nijntje gaat worden. En dat werkt niet met alleen een verhaal, onze focus is resultaat. Weet dat je niet moet verwachten dat jouw kind bij het lezen van een boekje al meteen verandert. De kracht zit hem in de herhaling.

Werk je echt met je kind om de lessen door te laten dringen? Herhaal je deze oefeningen zodat het diep bij ze binnendringt? Dan weten wij 100% zeker dat je kind en jij fantastische ervaringen zullen krijgen en wezenlijk gelukkiger zullen worden.

Jeroen Hoekstra BigPixel

"Kip leert kinderen in hun kracht staan. Iets wat niet altijd vanzelf gaat, ook in de beste opvoedingen en de warmste nesten zijn soms meer momenten van onzekerheid dan goed is. Veiligheid en geloven in jezelf kunnen een heel leven bepalen. Ik geloof in de wet van aantrekkingskracht. De uitwerking daarvan lijkt magisch, maar is als je het eenmaal leeft net zo gewoon als zien. Wat ook heel magisch is als je er heel diep over nadenkt. In de wereld van kip wordt die magie op een prachtige manier begrijpelijk gemaakt voor kinderen. Heel zinvol en heel leuk!"

Jeroen Hoekstra
Oprichter BigPixel
optie twee fan
Je krijgt de prachtig geïllustreerde magische verhalen in een A4 formaat Glossy magazine thuis gestuurd.
✓ 7 verhalen in een Glossy Magazine
✓ Geleide kindermeditaties
✓ Affirmatie template
✓ Reflectievragen
✓ Kip zegt
197,-
 Nu tijdelijk slechts
99,-
HIER GA IK VOOR!
Roy Martina

    "Een van mijn passies waar ik alsmaar niet aan toekom is om concepten te creëren voor de persoonlijke en spirituele ontwikkeling voor onze kinderen. Als ik zie wat er een groot verschil is tussen onze dochter Grace op emotionele en spirituele intelligentie in vergelijking met andere kinderen en hoe dat een impact heeft op haar wereldvisie, compassie voor de kinderen en volwassenen die het moeilijk hebben weet ik dat dit op een grotere schaal moet gebeuren. Helaas is het zo dat je in het leven prioriteiten moet stellen. "
    "Het is daarom met grote vreugde dat ik het KIP concept mag aanbevelen. Het is zelden dat ik concepten zie waar ik me 100% in kan vinden en ik zal alles doen wat er in mijn vermogen is om dit revolutionaire aanpak dat alle belangrijke punten aanstipt zodat veel meer kinderen vroegtijdig blootgesteld kunnen worden aan concepten die hun wereldvisie en leven positief kan beïnvloeden. Ik raad eenieder aan om mee te helpen dit bij meer ouders en scholen onder de aandacht te brengen, het zal voor de toekomst van de volgende generaties een hemelsbreed verschil uitmaken."

Roy Martina
Holistisch Coach & Auteur

Wat als het niet werkt?

Kip 100% garantie
Het Kip programma is een zorgvuldig opgezet proces waar enorm veel liefde en professionele aandacht aan is besteed.
Dus als het kind na de verhalen, de vragen en de meditaties nog helemaal geen verandering heeft doorgemaakt is er misschien iets meer aan de hand. Dan heb je als ouders 2 keuzes:

1. Of je laat jouw kind mee lopen in een 10 wekelijkse offline KIP training waar
professionals werken die jouw kind observeren en persoonlijk begeleiden.
2. Of je stuurt een mail naar demagischewereldvankip@gmail.com zodat we met je mee kunnen kijken.

Wij hebben het programma vanuit liefde gemaakt maar met als doel dat het resultaat zal opleveren. En omdat wij zo overtuigd zijn van het hele concept geven wij:
14 dagen niet goed geld terug garantie!

Vragen voor Kip

Moet mijn kind stil liggen bij de meditaties met de ogen dicht?

Nee, je mag het kind ook laten tekenen of met lego laten spelen, zolang het niet tv kijkt, geen boek leest, of aan het gamen is, komt de meditatie toch wel binnen.

Verandert mijn kind in iemand anders?

Nee, de basis van het kind blijft precies zoals het is. Maar het kind zal krachtiger zijn. Vol zelfvertrouwen zijn of haar ding doen. Het effect is vaak juist subtiel. Het kind voelt zich rustig en kalm en dingen komen niet meer zo hard binnen. Het kan zich verweren tegen dat wat er in de buitenwereld gebeurd.

Moeten de boekjes en de meditaties op volgorde gebruikt worden?

De eerste keer adviseren wij dat wel. Omdat er wel een bepaalde opbouw in de verhalen en in de meditaties zitten. Na de eerste keer kan en zal het kind waarschijnlijk zelf aangeven waar het behoefte aan heeft. Volg die behoefte dan heerlijk, want onbewust weten kinderen zelf wat goed voor hen is.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Wij zijn uitgegaan van de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar. Maar sommige kinderen van 4 jaar kunnen de verhalen en de meditaties al prima aan en sommige kinderen van 12 jaar voelen zich te oud ervoor. Dus dat zal je als ouder moeten inschatten.

Hoe moet ik de meditaties laten luisteren?

Alle meditaties zijn als MP3 bestand beschikbaar. Dat betekent dat ze kunnen afgespeeld worden als een muziekbestand op de telefoon of op de laptop/tablet.

Zijn de verhalen en de meditaties ook geschikt als ik mijn kind religieus opvoed?

Jazeker, Kip is niet religieus maar gelooft wel in een Bron en in de verbondenheid met alles en iedereen. Het kind zal in de meditaties of verhalen die Bron gelijk herkennen als God, Allah of welke naam het kind dan ook gewend is.

De vragen die achter in het boekje staan, moet ik die allemaal zelf met mijn kind bespreken of kunnen anderen dat ook doen?

Uiteraard zijn de vragen voor iedereen die ze met het kind willen bespreken. Wij pleiten ervoor dat de ouders dit in ieder geval doen, omdat het voor de verbondenheid tussen het kind en de ouder heel veel zal doen. Het zijn vragen die veel duidelijk maken over hoe het kind maar ook zijn papa en/of mama denkt.

Hebben jullie ook nog tips voor mij als ouder. Ik weet soms niet hoe ik het allemaal moet zeggen of doen.

Er komt op korte termijn een korte heerlijk heldere cursus voor ouders met alle tips en tricks die wij zelf hebben geleerd als professionals en als ouders. Hou de website en de mail in de gaten!

Als ik dit allemaal lees en hoor, dan krijg ik de indruk dat ik mijn kind als het ware programmeer. Begrijp ik dat goed?

Dat klopt eigenlijk wel. Feitelijk worden we allemaal geboren als een leeg laptopje en stoppen de ouders en de omgeving de programmatie erin. Het leuke is dat het kind leert via Kip hoe het zichzelf kan herprogrammeren tot een compassievol, respectvol en liefdevol wezen.

Hebben jullie ook een programma voor volwassen mensen? Want het kind in mij is ook nog niet helemaal overtuigt van zichzelf.

Jazeker hebben wij dat. Het programma is speciaal voor (jong-) volwassenen opgezet en helpt jou, als vader of moeder, ook loskomen van jouw oude programmering. Het programma helpt jou om je helemaal vrij te maken van oude overtuigingen en je zal daarna vol zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering door het leven kunnen gaan. Voor dit programma kun je klikken op deze link: www.yvetterooding.nl/mindblowing-life-training

Hoe snel zal ik resultaten kunnen gaan bemerken?

Uiteraard ligt dat per kind verschillend maar transformaties kunnen zich soms in 1 seconde
voordoen. Een woord, een zin, een bepaalde visualisatie kan er al voor zorgen dat het kind
ineens beseft hoe geweldig het eigenlijk is.
optie twee fan
Je krijgt de prachtig geïllustreerde magische verhalen in een A4 formaat Glossy magazine thuis gestuurd.
✓ 7 verhalen in een Glossy Magazine
✓ Geleide kindermeditaties
✓ Affirmatie template
✓ Reflectievragen
✓ Kip zegt
197,-
 Nu tijdelijk slechts
99,-
HIER GA IK VOOR!

Ontvang al onze verhalen automatisch in je inbox!

Klik hier

Volg ons en mis nooit de nieuwste Kiptips!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram