Knipoogjes van het Universum

Als we creëren vanuit de juiste basis, dus vanuit zelfliefde en zelfvertrouwen dan gebeuren er magische zaken. Dan kunnen er ineens mensen op je pad komen waarvan je nooit had kunnen bedenken dat zij jou zouden helpen.

Het moeilijkste van creëren is echter dat we soms zo door het dagelijkse leven worden opgeslokt, waardoor we niet vanuit flow leven. 

We gaan dan weer voorbij aan onze innerlijke stem die hele andere dingen roept dan dat we aan het doen zijn, maar als we werkelijk vanuit intuïtie en authenticiteit leven dan manifesteren we helemaal precies wat we willen. Dan zullen we werkelijk onze mooiste droom leven.

Maar wat dit creatieproces zo ontzettend leuk en grappig maakt is het feit dat het universum een soort van knipoogjes geeft.

Als je midden in een creatie zit en je bent heel gefocust aan het uitwerken wat je werkelijk wil, dan is het van groot belang dat je een open mind houdt. Kijk om je heen en luister goed. Want je zult ineens allerlei bijzondere zaken op je pad krijgen. 

Dat kan variëren van een liedje met een bepaalde tekst die precies weergeeft waar jij mee bezig bent. Of je wordt ingehaald door een auto met een tekst erop die jou de weg wijst.

Het kan een foto, een berichtje of een reclamebord zijn dat jou ineens opvalt. Alles lijkt jou ineens een bepaalde weg op te sturen. En je voelt intuïtief steeds beter welke kant jij op moet. 

Zoals wij van Team Kip het zien zijn we verbonden met elkaar omdat we ontstaan zijn uit een oerkracht, een bron, een groot bewustzijn dat vele namen heeft.

Wij gebruiken meestal de termen Universum en Bron door elkaar.
Wij zijn de Bron en de Bron is ons, zo zien wij het bij Team Kip.
Alles is verbonden met elkaar. Het dierenrijk, het plantenrijk maar ook andere planeten, universums en andere dimensies.
Alles is ontstaan uit die Bron en is daarom ook die Bron en intuïtie wat ons betreft het lijntje, dus ons stoffelijke prachtige lijf en die andere dimensies.

Alles is een. Dus jij bent nooit alleen 🙂

Intuïtief weten we dat ook. De meeste kinderen hebben dat gevoel van verbondenheid nog van nature. Veel volwassen mensen hebben dat gevoel ook nog steeds als je er specifiek naar vraagt.

Het is zo bijzonder als je er weer helemaal open voor gaat staan, hoe veilig je je dan ook weer kunt voelen. “Gedragen” zou je kunnen zeggen, omdat je ineens weer voelt dat je niet alleen bent.

In het zevende boekje leert Kip, het haantje dat zich anders voelt, gaat dus ook over je intuïtie serieus nemen. Jouw kind zal op speelse wijze die kennis in zich opnemen, omdat het Kip zijn verhalen volgt. Doordat het inmiddels al door de andere boekjes met meditatie sessies heeft geleerd om van zichzelf te houden en zich te durven uitspreken, zal het geloven in zijn/haar eigen intuïtie in deze sessie heel natuurlijk aanvoelen.

Vervolgens zal hij/zij ook een ster worden in het aanvoelen van zaken in het dagelijkse leven. Zijn of haar eenheidsgevoel en het gevoel dat hij/zij nooit alleen zal staan wordt door de geleide meditatie versterkt.

Het is een van de mooiste en liefdevolste sessies van de 7 geleide meditaties, omdat jouw kind weer voelt waar het vandaan komt en hoe het verbonden is met de wereld. Het zal jouw kind een basis geven waarop het de rest van zijn/haar leven verder kan bouwen.

Tips om samen jullie intuïtie te versterken en nog beter te voelen: 

 1. Leer je lichaam en je zintuigen kennen. Want veel mensen rennen zo hard waardoor ze eigenlijk vergeten hoe hun lichaam voelt. Hoe onderscheid je dan wat-wat is? Dus ga samen gewoon zitten op die rustige plek en voel je lichaam eerst even. Wat voel je, wat hoor je, wat zie je, wat ruik en wat proef je? Gewoon heel simpel die 5 zintuigen die je hebt langslopen en voel dan eens welke emoties je voelt, welke gedachten je hebt? Leer jezelf weer kennen. Dit is ook een leuk spelletje voor in de auto!
 2. Dan maak je de volgende stap, want je intuïtie herkennen, de boodschappen van de Bron doorkrijgen is ook simpelweg oefenen. Ga gewoon vragen stellen aan jezelf en voel (!) dan wat je lichaam zegt. En maak het niet te moeilijk. Stel jezelf simpele vragen: Wil ik naar dit feestje of niet? Wil ik dit eten of niet? Wil ik sporten of niet? Ga onderscheid proberen te maken tussen jouw eerste ingeving en die van je brein. Die twee conflicteren vaak.
  Zo kan je eerste ingeving zijn dat je wilt sporten omdat jouw lichaam weet en voelt dat het goed is, terwijl jouw luie brein denkt ‘nee joh ga lekker bankhangen’. Of dat je voelt dat je niet naar dat feestje wil, maar jouw brein zegt ‘ja maar anders mis je wat en hoor je er niet bij’.
  Dus ga simpele vragen aan jezelf stellen en luister naar je eerste ingeving, dat is je intuïtie.
 3. Dan is het fijn om je 6e zintuig, je intuïtie weer te leren kennen. Zorg ook nu voor een rustige omgeving.
  Hoe kun je jouw intuïtie en de antwoorden van de bron opmerken als je opgeslokt wordt door de wereld om jou heen?
  Ga even de natuur in als dat kan, daar kom je altijd heel dicht bij jezelf. Maar als dat wat ingewikkeld ligt zorg dan voor een ruimte waar je even helemaal in jezelf kunt zijn. Zet zachte muziek op als je dat fijn vindt en stel gewoon de vraag waar je mee zit. Wacht tot je ineens ideeën of beelden binnen krijgt. Soms moet je ineens aan iemand denken of er plopt een liedje in je hoofd op en soms krijg je gewoon letterlijk antwoorden. 

De prachtige beeldende verhalen van Kip en de transformerende geleide meditaties zorgen ervoor dat jouw kind in contact komt te staan met die Bron, het Grote Geheel, het Universum. Want als je voelt waar je vandaan komt kan je echt in je licht gaan staan.

Graag bedanken we je hier nogmaals als ouder. Je bent helemaal tot het einde gekomen. Dat toont een enorme interesse in het helpen van je kind. Verre van iedereen leest namelijk al deze mails door. We hebben meer ouders als jij nodig.
Ongetwijfeld dat je je goed kan vinden in onze missie:

We willen de kinderen van nu een sterke, veilige en gelukkige basis in zichzelf meegeven, waardoor zij als gelukkige volwassenen keuzes maken die onze wereld mooier zullen maken. 

Zou je nog 1 ding willen doen?

Voel nu even naar je intuitie.

Hoe heb je deze blogs ervaren?

Hoe heb je onze boodschap ervaren?

Wat zegt je gevoel over wat deze boodschap zou kunnen beteknene voor je kind, voor jou, voor je familie?

Als je echt leert dit in je gezin te bouwen?

Laat even een oprecht antwoord boven komen.

Wij wachten wel.

...

Ja?

Als je denkt dat deze boodschap in je leven bouwen meer waard is dan bijvoorbeeld een diner, of een poppenkast...

Vandaag is de 50 euro korting nog geldig.

Als jij jouw kind ook wilt helpen om in zijn/haar licht te laten stappen en in cocreatie te komen met het Universum, bestel dan de boeken op https://demagischewereldvankip.nl/het-kip-product/.


Liefs
Team Kip

Ontvang al onze verhalen automatisch in je inbox!

Klik hier

Volg ons en mis nooit de nieuwste Kiptips!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram