Kip ontdekt zijn magie

Geluk kan je leren!
Nu: Tijdelijk gratis eboek!
kip boekenset
Een prachtig geïllustreerd verhaal over geloven in jezelf en ontdekken dat je helemaal goed bent zoals je bent.
Download gratis het eboek en de Kindermeditatie

Wie is Kip?

Kip is een lief speels haantje dat zich anders voelt. Zijn hanenkam in alle kleuren van de regenboog zorgt ervoor dat hij nogal opvalt en hij zoekt naar manieren om helemaal zichzelf te zijn maar er ook bij te horen. 

Gelukkig krijgt hij hierbij hulp van het wijze Kristal die hem door allerlei spannende en leuke avonturen heen loodst. 
Elk verhaal brengt een positieve les met zich mee, waardoor hij steeds een stapje dichterbij zichzelf komt. 

Kip leert hierdoor dat hij zich helemaal niet hoeft te schamen voor wie hij is, en dat hij juist mag vieren wat hem bijzonder maakt. 

Elke les die Kip leert wordt onbewust opgepikt door de jonge lezer, zodat hij/zij op speelse manier mee kan groeien en steeds krachtiger zal worden.

Kip wil maar één ding, kinderen in heel Nederland laten ontdekken dat ze helemaal goed zijn zoals ze zijn, en dat ze veel meer in zich hebben dan ze denken.
Download gratis het eboek en de Kindermeditatie
Klik op de knop hierboven om het direct te ontvangen!

Mediteren met Kip

Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat meditatie een positieve invloed uitoefent op de ontwikkeling en het gedrag van je kind.

De voordelen spreken voor zichzelf. De scholen die tijdens schooltijd meditatie toepassen rapporteren dat ze op verschillende vlakken vooruitgang zien bij de kinderen. Van beter kunnen concentreren en het halen van betere cijfers tot en met het verminderen van angst en stress.
Maar het allerbelangrijkste is dat je kind binnen zichzelf zijn of haar eigen kracht ontdekt. Ze worden bewuster van zichzelf en kunnen beter omgaan met hun emoties. En ze leren zichzelf te accepteren en lief te hebben zoals ze zijn.

Daarom is er bij elk verhaal van een Kip een begeleide meditatie beschikbaar die verbonden is met het thema van het verhaal. Jouw kind maakt daardoor op een speelse manier kennis met mindfulness en zelf-bewustzijn, waardoor hij of zij op een positieve manier leert omgaan met emoties en stress.

Onze partners

Kelly Breemer

Wil jij de magische wereld van Kip ontdekken?

Meld je dan nu aan en het eerste verhaal én een GRATIS volledige Kindermeditatie! 

Lees hier de privacy policy