De Kip winkel

7 prachtig geïllustreerde verhalen en meditaties
die kinderen inspireren om sterk in hun schoenen te staan

Verhaal 1: Kip Ontdekt Zijn Magie

De perfecte start voor de kipreis.

Kip schaamt zich over zijn gekleurde hanenkam. Zelf vindt hij het mooi maar hij wordt geplaagd door de andere dieren op de boerderij. Hij ontmoet een magisch Kristal die hem leert dat hij zich helemaal niet hoeft te schamen voor kleurrijke kam en hij juist mag vieren wat hem bijzonder maakt.

In dit verhaal leert Kip (en indirect jouw kind) om zichzelf te accepteren en gelukkig te zijn ongeacht wat anderen van hem denken.
Ontvang Boekje 1 Nu
Kip ontdekt zijn magie boek

Lees meer over verhaal 1

Inclusief bij Kip Ontdekt Zijn Magie krijg je ook:

→ Kip Zegt: Ontdek Je Me Ga Magie: Kip legt uit hoe je in jezelf jouw eigen magie ontdekt en dat je met jouw magie alles kunt aantrekken wat je wil, zolang je goed luistert naar je hart.

→ Begeleide Meditatie om je Magie te Vinden: Tijdens de bijhorende meditatie gaat je kind op reis met zijn of haar verbeelding naar een magisch rode huis waarin het leert hoe hij/zij emoties zoals angst en verdriet los kan laten. Samen met een magische bos-elf wordt alles wat je kind niet goed laat voelen, opgeruimd. Na de meditatie voelt jouw kind zich lichter, vrijer en veiliger.

→ Positieve Affirmaties: Kip deelt zijn favoriete affirmaties om zich zelfverzekerd te voelen, zoals…

 1. Ik voel mij veilig in én met mijzelf
 2. Ik sta stevig met mijn benen op de grond
 3. Ik ben ontspannen en relaxt

Door dagelijks deze affirmaties op een speelse manier uit te spreken groeit het zelfvertrouwen van je kind met hem of haar mee!

Verhaal 2: Kip leert Tip Top Trilling

Kip voelt zich minder fijn en merkt dat zijn magie minder goed werkt. Met de hulp van zijn goede vriendin Kristal ontdekt Kip dat hij zijn minder fijne gevoelens op verschillende manieren los kan laten. En hij ervaart dat daardoor trilling (energie frequentie) wordt verhoogt waardoor zijn magie weer goed gaat werken.

In dit verhaal ontdekt Kip de eerste principes over de wet van aantrekkingskracht. Dat je aantrekt wat je uitzendt en dat als jij je goed voelt, dat je allemaal mooie dingen kunt aantrekken in je leven.
Ontvang Boekje 2 Nu

Lees meer over verhaal 2

Inclusief bij Kip Leert Tip Top Trilling krijg je ook:

→ Kip Zegt: Leer Tip Top Trilling: Kip legt uit hoe je negatieve gevoelens los kunt laten zodat je gemakkelijker kunt aantrekken wat je wil in je leven. Hij leert jouw kind dat je met je eigen magie minder fijne emoties kan omtoveren naar good vibes!

→ Begeleide Meditatie om je Trilling te voelen:  De vrolijke meditatie van dit verhaal helpt je kind om zich blij te voelen. In een mooi veld omgeven door oranje bloemen leert je kind binnen zichzelf de bron van blijdschap en creativiteit te vinden. Na de meditatie voelt je kind zich veel blijer en ontspannen.

→ Positieve Affirmaties: Kip deelt zijn favoriete affirmaties om zich creatief te voelen, zoals…

 1. Ik vertel precies hoe ik mij voel
 2. Ik ben goed, precies zoals ik ben
 3. Ik hou van mijn lichaam

Met deze affirmaties wordt het steeds gemakkelijker voor je kind om zijn of haar talenten te ontwikkelen zonder aan zichzelf te twijfelen.

Verhaal 3: Kip leert Gi Ga Geloven in JeZelf

Kip vindt het wel heel spannend als zijn vrienden over de sloot springen. Eigenlijk durft hij het niet en voelt hij zich angstig. Aan de andere kant wil hij niet dat zijn angst hem tegenhoudt...

In dit inspirerend verhaaltje leert Kip geloven in zichzelf. Hij ontdekt dat zelfs als iets heel spannend is en je je angstig voelt, dat je nog steeds de moed kunt vinden om je angsten te overwinnen.
Ontvang Boekje 3 Nu

Lees meer over verhaal 3

Inclusief bij Kip Leert Gi Ga Geloven in JeZelf krijg je ook:

→ Kip Zegt: Leer Gi Ga Geloven in Jezelf. Kip deelt zijn les over angst en moed. Jouw kind leert dat angst soms goed is omdat het ons beschermt maar dat je het niet in weg moeten laten van staan van je geluk.
 

→ Begeleide Meditatie om te Geloven in Jezelf: De meditatie bij dit verhaal helpt je kind om onzekerheden los te laten en te vervangen met zelfvertrouwen. Tijdens de meditatie vervangt jouw kind de onzekerheden over het verleden met zelfvertrouwen. Een nieuwe magische gele jas die het kind tijdens deze sessie aan zal trekken zal als op magische wijze zorgen dat hij/zij zich veel beter over zichzelf gaat voelen. 

→ Positieve Affirmaties: Kip deelt zijn favoriete affirmaties om zich moedig te voelen in spannende situaties, zoals…

 1. Ik doe het en kan het
 2. Ik  ben trots op mijzelf
 3. Ik verdien succes

Deze affirmaties maken het gemakkelijker voor je kind om op een positieve manier om te gaan met angst.

Verhaal 4: Kip Kiest voor Li La Liefde

Kip vind het heel leuk om samen met lammetje te spelen. Maar wanneer de andere kippen zeggen dat dit niet hoort wordt hij verdrietig en raakt hij in de war. Dankzij zijn goede vriendin Kristal ontdekt Kip dat liefde het krachtigste is wat er is.

In dit verhaaltje leert Kip om te kiezen voor liefde in plaats van angstig te zijn over wat anderen van hem denken. En hij voelt dat dit hem veel gelukkiger maakt!
Ontvang Boekje 4 Nu

Lees meer over verhaal 4

Inclusief bij Kip leert Kiest voor Li La Liefde krijg je ook:

→ Kip Zegt: Leer Li La Liefde. Kip deelt zijn les over liefde en keuzes maken. Jouw kind leert dat wanneer je kiest voor liefde dat dit altijd je leven verrijkt. Je hart leidt jou naar ervaringen waar jij gelukkig van wordt. Jouw hart is jouw kompas en zal altijd het juiste zeggen. 
 

→ Begeleide Meditatie om Liefde te Voelen: De meditatie bij dit verhaal helpt jouw kind om echt zelfliefde te ervaren. Jouw kind gaat ervaren dat als hij lief tegen zichzelf praat, zichzelf geruststelt en zichzelf complimentjes geeft, hij zich dan heel gelukkig blijft voelen. 

→ Positieve Affirmaties: Kip deelt zijn favoriete affirmaties om zich moedig te voelen in spannende situaties, zoals…

 1. Ik hou van mijzelf
 2. Ik ben waardevol
 3. Ik heb zelfvertrouwen

Deze affirmaties maken het gemakkelijker voor je kind om op een positieve manier om te gaan met angst.

Verhaal 5: Kip kiest voor Wi Wa Waarheid

Kip laat zich overhalen door zijn vriendjes om mee te doen met voetbal terwijl hij het liefst steentjes, takjes en bloemetjes wil verzamelen voor zijn nieuwe hobby. In plaats van trouw te blijven aan zichzelf loopt hij achter de groep aan met alle gevolgen van dien.

In de verhaal leert Kip om zijn eigen waarheid uit te spreken en trouw te zijn aan zichzelf. Hierdoor voelt hij zich veel gelukkiger en ontdekt hij dat hij niet bang hoeft te zijn om zijn waarheid te vertellen.
Ontvang Boekje 5 Nu

Lees meer over verhaal 5

Inclusief bij Kip kiest voor Wi Wa Waarheid krijg je ook:

→ Kip Zegt: Kies voor Wi Wa Waarheid, legt aan de jonge lezer uit dat je veel gelukkiger bent als je trouw blijft aan jezelf en je waarheid durft uit te spreken.
 

→ Begeleide Meditatie om je Waarheid te Voelen: deze korte meditatie helpt je zoontje of dochtertje om met zelfvertrouwen te durven zeggen wat ze wel of juist niet willen. Door vaker naar deze meditatie te luisteren zal jouw kind sterker in eigen schoenen komen te staan en durft hij /zij  op een liefdevolle en open manier te communiceren.

Positieve Affirmaties: Kip deelt zijn favoriete affirmaties om zelfverzekerd trouw te blijven aan zichzelf, zoals…

 1. Ik spreek mijn gevoelens uit
 2. Ik geef mijn grenzen aan
 3. Ik sta voor mijzelf

Op een speelse manier leert je kind zichzelf te overtuigen van zijn of haar eigen kracht en mogelijkheden.

Verhaal 6: Kip leert Hocus Pocus Focus!

Het lijkt wel of Kip een rotdag heeft. Alles lijkt mis te gaan en Kip snapt maar niet waarom. Totdat het wijze Kristal aan Kip uitlegt dat datgene je meer aantrekt van datgene waar je op focust. 

In verhaal leert Kip dat hij met zijn focus leuke en fijne dingen kan aantrekken wanneer hij bewust kiest om op een positieve manier naar gebeurtenissen te kijken. Hierdoor begrijpt hij dat hij te allen tijde voor blijheid kan kiezen.
Ontvang Boekje 6 Nu

Lees meer over verhaal 6

Inclusief bij Kip leert Hocus Pocus Focus! krijg je ook:

→ Kip Zegt: Leer Hocus Pocus Focus! In een persoonlijk bericht legt Kip aan jouw zoontje of dochtertje uit hoe onze focus bepaalt wat we aantrekken in ons leven. En hij legt ook uit hoe we van minder fijne gebeurtenissen alsnog het beste kunnen maken.

→ Begeleide Meditatie om je Focus te Vinden: tijdens deze korte meditatie ontdekt je kindje binnen zichzelf de magie om mooie dingen te manifesteren. De les over focus wordt in zijn of haar onbewuste geïntegreerd zodat hij of zij een meester wordt in negativiteit omvormen naar positieve energie en manifesteren.

→ Positieve Affirmaties: Kip deelt zijn favoriete affirmaties om bewust zijn focus om te vormen naar het positieve, zoals…

 1. Ik volg mijn intuïtie
 2. Ik ben empathisch
 3. Ik ben positief

Op een speelse manier leert je kind op een bewuste en positieve manier meer controle uit te oefenen op zijn of haar belevingswereld.

Verhaal 7: Kip Leert Fli Fla Flow

Kip heeft een dip. Niets lijkt te lukken en hij zit helemaal niet lekker in zijn vel. Zijn goede vriendin Kristal weet daar wel raad mee en adviseert Kip om eens goed naar zichzelf te luisteren.

Maar Kip voelt zich heel druk van binnen en vindt dat moeilijk. En daarom geeft Kristal de tip om bij mevrouw Kat langs te gaan, want die weet vast en zeker hoe je de stilte kunt vinden in jezelf.

In dit verhaal leert Kip hoe heerlijk het is om je veilig en rustig te voelen in jezelf en hoe dat helpt om in de flow te komen zodat alles weer gaat stromen. Hierdoor kan hij heel goed voelen wie hij echt is en zit hij helemaal lekker in zijn vel.
Ontvang Boekje 7 Nu

Lees meer over verhaal 7

Inclusief bij Kip leert Fli Fla Flow krijg je ook:

→ Kip Zegt: Leer Fli Fla Flow. Kip legt uit hoe je de in flow kunt komen en dat alles veel soepeler verloopt wanneer je leert te luisteren naar je gevoel. Hij vertelt wat flow is en hoe het je dichter bij jezelf brengt zodat je meer plezier en gemak in je leven ervaart.

→ Begeleide Meditatie om in Flow te Komen: Deze meditatie is een reis door tijd en ruimte naar de bron van onvoorwaardelijke liefde. Je kind voelt en ervaart dat hij/zij zelf uit pure liefde bestaat en altijd verbonden is met deze bron die hem/haar beschermd en begeleid.

→ Positieve Affirmaties: Kip deelt zijn favoriete affirmaties om zich van top tot teen liefdevol te voelen, zoals…

 1. Ik ben verbonden met alles
 2. Mijn potentieel is onbeperkt
 3. Ik ben dankbaar

Hierdoor leert en ervaart je kind om vanuit liefde en openheid te leven, zowel voor zichzelf als voor de ander en de omgeving.

Alles bij elkaar

✓ 7 verhalen met prachtige illustraties
✓ Geleide kindermeditaties
✓ Affirmatie template
✓ Reflectievragen
✓ Kip zegt
197,-
 Nu tijdelijk slechts
147,-
HIER GA IK VOOR!

Onze partners

Kelly Breemer
Roy Martina

    "Een van mijn passies waar ik alsmaar niet aan toekom is om concepten te creëren voor de persoonlijke en spirituele ontwikkeling voor onze kinderen. Als ik zie wat er een groot verschil is tussen onze dochter Grace op emotionele en spirituele intelligentie in vergelijking met andere kinderen en hoe dat een impact heeft op haar wereldvisie, compassie voor de kinderen en volwassenen die het moeilijk hebben weet ik dat dit op een grotere schaal moet gebeuren. Helaas is het zo dat je in het leven prioriteiten moet stellen. "
    "Het is daarom met grote vreugde dat ik het KIP concept mag aanbevelen. Het is zelden dat ik concepten zie waar ik me 100% in kan vinden en ik zal alles doen wat er in mijn vermogen is om dit revolutionaire aanpak dat alle belangrijke punten aanstipt zodat veel meer kinderen vroegtijdig blootgesteld kunnen worden aan concepten die hun wereldvisie en leven positief kan beïnvloeden. Ik raad eenieder aan om mee te helpen dit bij meer ouders en scholen onder de aandacht te brengen, het zal voor de toekomst van de volgende generaties een hemelsbreed verschil uitmaken."

Roy Martina
Holistisch Coach & Auteur

Vragen voor Kip

Moet mijn kind stil liggen bij de meditaties met de ogen dicht?

Wat is de levertijd van de boekjes?

Omdat we de boekjes nu nog zelf naar het postkantoor brengen kan de levertijd tussen de 3 en 5 dagen kosten. We zijn hard aan het werk om deze levertijd te versnellen!

Verandert mijn kind in iemand anders?

Nee, de basis van het kind blijft precies zoals het is. Maar het kind zal krachtiger zijn. Vol zelfvertrouwen zijn of haar ding doen. Het effect is vaak juist subtiel. Het kind voelt zich rustig en kalm en dingen komen niet meer zo hard binnen. Het kan zich verweren tegen dat wat er in de buitenwereld gebeurd.

Moeten de boekjes en de meditaties op volgorde gebruikt worden?

De eerste keer adviseren wij dat wel. Omdat er wel een bepaalde opbouw in de verhalen en in de meditaties zitten. Na de eerste keer kan en zal het kind waarschijnlijk zelf aangeven waar het behoefte aan heeft. Volg die behoefte dan heerlijk, want onbewust weten kinderen zelf wat goed voor hen is.

Voor welke leeftijd is het geschikt?

Wij zijn uitgegaan van de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar. Maar sommige kinderen van 4 jaar kunnen de verhalen en de meditaties al prima aan en sommige kinderen van 12 jaar voelen zich te oud ervoor. Dus dat zal je als ouder moeten inschatten.

Hoe moet ik de meditaties laten luisteren?

Alle meditaties zijn als MP3 bestand beschikbaar. Dat betekent dat ze kunnen afgespeeld worden als een muziekbestand op de telefoon of op de laptop/tablet.

Zijn de verhalen en de meditaties ook geschikt als ik mijn kind religieus opvoed?

Jazeker, Kip is niet religieus maar gelooft wel in een Bron en in de verbondenheid met alles en iedereen. Het kind zal in de meditaties of verhalen die Bron gelijk herkennen als God, Allah of welke naam het kind dan ook gewend is.

De vragen die achter in het boekje staan, moet ik die allemaal zelf met mijn kind bespreken of kunnen anderen dat ook doen?

Uiteraard zijn de vragen voor iedereen die ze met het kind willen bespreken. Wij pleiten ervoor dat de ouders dit in ieder geval doen, omdat het voor de verbondenheid tussen het kind en de ouder heel veel zal doen. Het zijn vragen die veel duidelijk maken over hoe het kind maar ook zijn papa en/of mama denkt.

Hebben jullie ook nog tips voor mij als ouder. Ik weet soms niet hoe ik het allemaal moet zeggen of doen.

Er komt op korte termijn een korte heerlijk heldere cursus voor ouders met alle tips en tricks die wij zelf hebben geleerd als professionals en als ouders. Hou de website en de mail in de gaten!

Als ik dit allemaal lees en hoor, dan krijg ik de indruk dat ik mijn kind als het ware programmeer. Begrijp ik dat goed?

Dat klopt eigenlijk wel. Feitelijk worden we allemaal geboren als een leeg laptopje en stoppen de ouders en de omgeving de programmatie erin. Het leuke is dat het kind leert via Kip hoe het zichzelf kan herprogrammeren tot een compassievol, respectvol en liefdevol wezen.

Hebben jullie ook een programma voor volwassen mensen? Want het kind in mij is ook nog niet helemaal overtuigt van zichzelf.

Jazeker hebben wij dat. Het programma is speciaal voor (jong-) volwassenen opgezet en helpt jou, als vader of moeder, ook loskomen van jouw oude programmering. Het programma helpt jou om je helemaal vrij te maken van oude overtuigingen en je zal daarna vol zelfvertrouwen, zelfliefde en zelfwaardering door het leven kunnen gaan. Voor dit programma kun je klikken op deze link: www.yvetterooding.nl/mindblowing-life-training

Hoe snel zal ik resultaten kunnen gaan bemerken?

Uiteraard ligt dat per kind verschillend maar transformaties kunnen zich soms in 1 seconde
voordoen. Een woord, een zin, een bepaalde visualisatie kan er al voor zorgen dat het kind
ineens beseft hoe geweldig het eigenlijk is.
✓ 7 verhalen met prachtige illustraties
✓ Geleide kindermeditaties
✓ Affirmatie template
✓ Reflectievragen
✓ Kip zegt
197,-
 Nu tijdelijk slechts
147,-
HIER GA IK VOOR!

Ontvang al onze verhalen automatisch in je inbox!

Klik hier

Volg ons en mis nooit de nieuwste Kiptips!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram