Focussen

Om de wet van de aantrekkingskracht echt voor je te laten werken is het van groot  belang dat je leert focussen. Maar zelfs als je niet in de wet van de aantrekkingskracht gelooft, dan is focussen nog steeds van groot belang.

Als jij jouw dromen uit wilt laten komen op welke manier dan ook, dan moet je focussen. Focussen op dat wat jij écht wil. 

Focus op wat je wil!

Als je focust ga je namelijk oplossingen zien in plaats van problemen. Als je focust dan ben je heel helder in wat je wilt en dan zal jouw omgeving ook veel beter met jou mee kunnen denken. Als je focust dan zie je ook ineens dat zaken mogelijk zijn en zie je ineens dat jouw idee helemaal niet zo gek is!

Alles lijkt met focus ineens anders lijkt te worden om jou heen. Op het moment dat jij een bepaalde auto wil dan zie je die auto overal rijden. Op het moment dat jij zwanger wil worden dan ziet je overal zwangere vrouwen en zwangerschapswinkels.

Als  je bijvoorbeeld droomt van een groot online bedrijf, dan vallen je ineens al die andere online bedrijven op. Al die signalen zorgen ervoor dat jij steeds meer in mogelijkheden gaat denken, waardoor die droom steeds dichterbij komt.

Als je heel bewust met de wet van de aantrekkingskracht wilt werken is focussen op wat je wél wilt heel belangrijk.

Veel mensen denken dat de wet van de aantrekkingskracht (the Law of Attraction) niet werkt omdat ze precies het omgekeerde krijgen van wat zij willen.

Dat komt omdat zij of heel vaag beschrijven wat wij willen, of omdat zij alleen vertellen wat zij niet willen.

Even een voorbeeld: Stel je besteld bij een online boekenwinkel een boek op de volgende manier: “ hoi, ik wil graag een boek”.

Dan krijg je een boek, maar dat is hoogstwaarschijnlijk helemaal niet het boek dat je wilt en waarschijnlijk ook niet voor de prijs die jij wilt. 

Dit klinkt grappig maar veel mensen denken dat het werken met de wet van de aantrekkingskracht zo werkt.

Dus wees heel specifiek, tot in de details en zet ook je prijs erbij. Net zoals je dat doet als je online winkelt.

Want als je niet precies focust op wat je écht wil, kun je wel eens hele andere zaken krijgen dan je had verwacht.

Zo heeft iemand van ons team ooit maandenlang om rust gevraagd. Zij kreeg vervolgens een ongeluk en lag 3 maanden in bed in het ziekenhuis. Haar vraag werd beantwoord maar niet helemaal op de juiste manier.

In het de boekjes van Kip, het haantje dat zich anders voelt, gaat Kip ook leren hoe hij zich kan focussen en waarom het belangrijk is. Hij leert dat hij precies krijgt wat hij wil als hij helemaal helder heeft wat hij wil.

Jouw kind leert ook nu weer spelenderwijs wat focus eigenlijk is en hoe je dat kunt doen. Dit zal ervoor zorgen dat jouw kind steeds beter weet, voelt en kan uitspreken wat hij of zij wil. Dit zal ervoor zorgen dat jouw kind nu al dingen op zijn pad aantrekt wat hem of haar gaat helpen in de toekomst!

Tips om jou en je kind beter te kunnen focussen: 

  1. Zet alles om je heen uit. Je telefoon op stil, je FB, Insta en andere social media uit, muziek uit of zet alleen echte achtergrondmuziek (witte ruis) aan. Doe de deur dicht en ga lekker alleen bezig met dat wat jij wilt doen. 
  2. Als je voelt dat jouw lichaam aangeeft dat je moe bent, geef daar dan gehoor aan. Want als je moe bent kun je je niet meer goed focussen. Neem een pauze tussendoor. Veel onderzoeken wijzen uit dat jij je beter kunt focussen als je ieder uur even 5 minuten even heen en weer loopt. Dat is goed voor je lijf, je bloedsomloop en je brein. 
  3. Mediteren helpt enorm om je beter te focussen, omdat je dan juist leert om alle overbodige prikkels los te laten. Nu is mediteren voor de meeste mensen een soort van vervelende verplichting, dus hebben wij geleide meditaties van 5 minuten waarmee je eventjes de natuur in gaat en ontspant. Die kun je hier downloaden: www.yvetterooding.nl/gratismeditaties 
Opeens zie je scherp.

De prachtige beeldende verhalen van Kip en de transformerende geleide meditaties zorgen ervoor dat jouw kind op speelse en magische wijze leert focus op te bouwen en zo de aandacht te leggen op de positieve dingen in het leven. En zo komt dat positieve ook weer naar hem toe!

Samen met jou, de ouder, willen we er zo voor zorgen dat kinderen beter beschermd zijn voor de kwalijke gevolgen van de moderne wereld. Zodat ze ook eens echt weg kunnen blijven van hun mobiel.

Dit past ook precies in ons doel:

We willen de kinderen van nu een sterke, veilige en gelukkige basis in zichzelf meegeven, waardoor zij als gelukkige volwassenen keuzes maken die onze wereld mooier zullen maken. 

Als jij jouw kind ook wilt helpen om focus op te bouwen voor de rest van zijn of haar leven, koop dan de boekjes & meditaties op:  https://demagischewereldvankip.nl/het-kip-product/

Hartelijke Tok,
Team Kip

Ontvang al onze verhalen automatisch in je inbox!

Klik hier

Volg ons en mis nooit de nieuwste Kiptips!

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram